Kiistatta eräs maailman suosituin ja menestynein DJ, levytuottaja ja säveltäjä, David Guetta syntyi 7 marraskuuta 1967 Pariisissa, Ranskassa. Hänen isänsä oli ranskalais-italialainen sosiologi ja äitinsä sukujuuriltaan belgialainen.

Musiikkiura

Guetta aloitti levyjen miksailun 13-vuotiaana. 17-vuotiaana hän aloitti DJ:nä 80-luvun Pariisissa, jossa hän soitti musiikkia yökerhossa nimeltä Broad. Klubi oli hänen mielestään liian pieni nimen saamiseksi, joten yhdessä DJ Kien kanssa he järjestivät tilaisuuksi ympäri Pariisia.  Hän kuuli house musiikkia ensimmäisen kerran radiossa 1987, ja seuraavana vuonna hän alkoi vetää omia club-iltojaan. 1990 hän julkaisi “Nation Rap” kappaleen ranskalaisen rap-artistin, Sidney Duteil’n kanssa. 90-luvun puolivälissä Guetta jatkoi pariisilaisilla klubeilla soittamista, ja julkaisi toisen singlen “Up & Away” amerikkalaisen house muusikon, Robert Owens kanssa, ja se oli pienehkö klubihitti. 1994 Guettasta tuli Le Palace nimisen klubin johtaja, ja hän jatkoi juhlien järjestämistä siellä ja kuuluisalla Les Bains Douches –klubilla. 2001 hän ja Joachim Garraud perustivat Gum Productions tuotantoyhtiön, ja samana vuonna julkaistiin Guettan ensimmäinen hitti “Just a Little More Love” amerikkalaisen laulajan, Chris Wallisin kanssa, joka tapasi Guettan lomaillessaan Ranskassa. Guettan ensimmäinen albumi, “Just a Little More Love” julkaistiin 2002 ja sitä myytiin yli 300,000 kappaletta. Tästä alkoi Guettan varsinainen suosio. Hän julkaisi toisen albuminsa “Guetta Blaster” 2004, ja kolmannen “Pop Life” 2007. Albumi saavutti valtavan suosion, ja monista sen singleistä ja niiden remixeistä tuli hittejä eripuolilla maailmaa. 2008 hänet kruunattiin parhaaksi House DJ:ksi ja vuotta myöhemmin alan lehden kyselyssä hän sijoittui sijalle kolme maailman parhaiden DJ:n joukossa.

Vuonna 2009 Guetta julkaisi neljännen albuminsa, “One Love”, jolta tuli kuusi hittisingleä, ja joka myi 3 miljoonaa kappaletta. Se voitti “Best Electronic/Dance Album” Grammy–palkinnon, sekä “When Love Takes Over” single voitti “Best Remixed Recording” Grammyn. Kesäkuussa 2009 julkaistiin eräs hänen kaikkien aikojen suosituimmista hiteistään, “I Gotta Feeling”, jonka hän miksasi Black Eyed Peas –yhtyeelle, ja joka kiipesi listojen kärkeen 17 maassa. Tämä kappale sai myös “The Most Downloaded Song Ever” –tittelin, sillä pelkästään USA:ssa se ladattiin 7,5 miljoonaa kertaa. Viidennen albuminsa “Nothing but the Beat” Guetta julkaisi 2011, “Nothing but the Beat 2.0” 2012, ja jatkoi yhteistyötä kuuluisien artistien kanssa, kuten Sia, Kelly Rowland, Tara McDonald, Afrojack, Jennifer Hudson, Nicki Minaj, ja monien muiden. Energiajuoma Burn’in keulakuvana Guettasta tehtiin myös dokumentti nimeltä “Nothing but the Beat” vuonna 2011, jossa kerrotaan Guettan tiestä suosion huipulle. 2012 hän voitti tavoitellun American Music Award “Favorite Electronic Dance Music” –palkinnon. 2013 hän julkaisi lyhytsoittolevynsä “Lovers on the Sun”. Kuudes albumi “Listen”, julkaistiin 2014. Kesäkuussa 2015 Guettasta tuli Spotifyn historian kolmas artisti, joka saavutti 2 biljoonaa kuuntelua. Samana vuonna UEFA valitsi Guettan UEFA Euro 2016 musiikkisuurlähettilääkseen. Elokuussa 2018 Guetta julkaisi seitsemännen albuminsa, nimeltä “7”. David Guetta oli 22 vuotta naimissa vaimonsa Cathyn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2014. Heillä on kaksi lasta. Kun Guettalta kysyttiin hänen musiikistaan, hän sanoi yrittävänsä tehdä erilaista musiikkia, ja jakaa tunnetta. Hänestä tuntui jo 80-luvulla, ettei DJ-musiikkia arvostettu riittävästi, ja on pyrkinyt aktiivisesti muuttamaan tilannetta. Musiikki on Guettan koko elämä, ja kun häneltä on kysytty mitä hän harrastaa vapaa-aikanaan, hän sanoo että musiikki on hänelle harrastus, intohimo, eikä hän halua tehdä mitään muuta.Guetta on miljonääri, joka matkustaa yksityiskoneella, ja jolla on luksuskoteja eri puolilla maailmaa. Hän on myynyt yli yhdeksän miljoonaa albumia ja 30 miljoonaa singleä.